Algemene Voorwaarden

1. De overeenkomst

De overeenkomst tussen Bregtje.com en de klant is definitief wanneer de klant Bregtje.com heeft gemachtigd het geld van zijn rekening af te schrijven of wanneer de klant een betaling heeft voldaan. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product. 

 

2. Annuleren, retourneren en ruilen

Annuleren

Indien je een bestelling wil annuleren dien je zo snel mogelijk contact op te nemen met Bregtje.com. Annuleren van een bestelling is alleen mogelijk wanneer de bestelling nog niet door Bregtje.com is afgegeven bij het verzendpunt.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de producten te retourneren. Na deze 14 dagen heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling daadwerkelijk terug te sturen. Je betaalt zelf de verzendkosten voor het retourneren. Zodra de retourzending in goede orde en zonder beschadigingen is ontvangen, storten wij zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag (incl. kosten van de heenzending) terug.

Retourneren is op eigen risico. Raakt het product beschadigd, dan ben je daarvoor zelf aansprakelijk als klant. Het is verstandig om bij het postkantoor te vragen om een verzendbewijs. 

 

Ruilen

Als je binnen de gestelde termijn van 14 dagen het product wil ruilen kun je contact opnemen met Bregtje.com met het verzoek tot ruilen. Ook hiervoor geldt dat de producten in goede orde en zonder beschadigingen retour moeten zijn gekomen. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

3. Levering

Wij zijn verplicht het product binnen 30 dagen na aankoop te leveren. Mocht door onvoorziene omstandigheden het product niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij je daarvan schriftelijk op de hoogte brengen.

 

4. Prijzen

De prijzen die op onze website staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wanneer je een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, kom je achteraf niet in aanmerking voor korting.

 

5. Klachten 

Klachten over de levering of het product zelf dienen schriftelijk (digitaal) aan ons gemeld te worden. Wij zullen ons best doen om samen met jou tot een goede oplossing te komen.